Zašto vam se stalno jedu slatkiši?

Nije baš normalno jesti 100 grama čokolade na dan. Osluškujte svoj organizam, jer nešto pokušava da vam kaže

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Nik
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Snežana Rakić

    23. avgust 2014 | 11:25

    To je može da bude u vezi i sa mesečnim ciklusom. Sigurno ti je: kad jednom popustiš, upadaš u začarani krug, uspostavlja se klackalica insulin - šećer u krvi, stalno grickaš slatkiše, iscrpljuješ pankreas i dobiješ šećernu bolest, zbog koje ne smeš ni jednu bananu da pojedeš celu za jedan dan, moraš da podeliš na tri-četiri dana jednu bananu(.) Za slučaj da ti padne šećer, treba imati uza se mentol bombone, a kod kuće u frižideru krompir salatu sa lukom i maslinama, pošto krompir diže šećer a luk je sladak(!) Takođe pomaže šargarepa. Umesto čokolade najedite se plavih šljiva, zimi ananasa. Rogač ne može da zameni čokoladu, ali zaista ne traži dodatni šećer. Keks sa rogačem: ovas bez ljuske otrebiš, opereš, osušiš u tiganju, samelješ mlinom za mak zajedno s rogačem i zamesiš s vodom, malo gušće nego za palačinke. Ispečeš u suvom tiganju na jedinici.

  • Nik

    19. avgust 2014 | 21:31

    Ljudi 1 se zivi, uzivajte dok mozete!!!

  • Veljko Popadic

    18. avgust 2014 | 12:57

    Jeo bih i ja ali zivim u srbiji. Cokoladu vidim samo na policama.