Zašto vam se stalno jedu slatkiši?

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Snežana Rakić
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Snežana Rakić

    23. avgust 2014 | 11:25

    To je može da bude u vezi i sa mesečnim ciklusom. Sigurno ti je: kad jednom popustiš, upadaš u začarani krug, uspostavlja se klackalica insulin - šećer u krvi, stalno grickaš slatkiše, iscrpljuješ pankreas i dobiješ šećernu bolest, zbog koje ne smeš ni jednu bananu da pojedeš celu za jedan dan, moraš da podeliš na tri-četiri dana jednu bananu(.) Za slučaj da ti padne šećer, treba imati uza se mentol bombone, a kod kuće u frižideru krompir salatu sa lukom i maslinama, pošto krompir diže šećer a luk je sladak(!) Takođe pomaže šargarepa. Umesto čokolade najedite se plavih šljiva, zimi ananasa. Rogač ne može da zameni čokoladu, ali zaista ne traži dodatni šećer. Keks sa rogačem: ovas bez ljuske otrebiš, opereš, osušiš u tiganju, samelješ mlinom za mak zajedno s rogačem i zamesiš s vodom, malo gušće nego za palačinke. Ispečeš u suvom tiganju na jedinici.

  • Nik

    19. avgust 2014 | 21:31

    Ljudi 1 se zivi, uzivajte dok mozete!!!

  • Veljko Popadic

    18. avgust 2014 | 12:57

    Jeo bih i ja ali zivim u srbiji. Cokoladu vidim samo na policama.