• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

LADY FAIR SAJAM ZA ŽENE: Predstavljena oaza zdrave hrane!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Posetioci su imali prilike da probaju jedinstvenu kombinaciju najkvalitetnijeg povrća, sa prefinjenom aromom Provanse Provansa mix, kao i da uživaju u mesnim specijalitetima kompanije Frikom

  • 0

Pravilna ishrana, bavljenje fizičkom aktivnošću, kao i uživanje u hrani predstavljeno je na Lady Fair - Sajmu za žene, koji se održao prvog vikenda septembra ispred shopping centra “Ušće” na štandu kompanije Frikom. Pripadnice lepšeg pola imale su priliku da se kroz degustaciju specijaliteta, koje je za njih na licu mesta pripremao kuvar, upoznaju sa proizvodima kompanije Frikom, kao i da saznaju nešto više o sastojcima proizvoda i prednostima koje nudi pravilan način ishrane.

Posetioci su imali prilike da probaju jedinstvenu kombinaciju najkvalitetnijeg povrća, sa prefinjenom aromom Provanse Provansa mix, kao i da uživaju u mesnim specijalitetima kompanije Frikom. Oni koji su želeli da se zaslade, mogli su to da učine uz sladoled Light sa smanjenim sadržajem šećera i masti, i sa smanjenom energetskom vrednošću, pogodan i za dijabetičare, koji je promovisao dr Feelgood i uz to delio besplatan primerak edukativnog stripa “505“.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti