OPREZ: Prženje na suncokretovom ulju najotrovnije!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika sova
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • AleksaNs

    20. oktobar 2014 | 13:58

    Prvo ovako, sa hladno ćeđenenim uljima se uglavnom ne prži niti kuva ,tj. mogu ta nabrojana ulja, ali većina trebaju biti od komine, odnosno blago ili totalno rafinisana, što opet nije...... znači, najbolja, i moja preporuka je, hladno ceđeno ulje cincokreta, nerafinisano. Litra je oko 250 din.

  • Boban

    20. oktobar 2014 | 13:56

    Maslinovo litar 800 dibara. Ovo su tekstovi za bogatase ne za obicne smrtnike

  • sova

    19. oktobar 2014 | 21:45

    Przenje na maslinovom ulju je izuzetno skodljivo. Ovo se ulje koristi iskljucivo u sirovom stanju. Za przenje upotrebiti, kao sto su i nase bake, samo domacu svinjsku mast.