Prvo ovako, sa hladno ćeđenenim uljima se uglavnom ne prži niti kuva ,tj. mogu ta nabrojana ulja, ali većina trebaju biti od komine, odnosno blago ili totalno rafinisana, što opet nije...... znači, najbolja, i moja preporuka je, hladno ceđeno ulje cincokreta, nerafinisano. Litra je oko 250 din.
Przenje na maslinovom ulju je izuzetno skodljivo. Ovo se ulje koristi iskljucivo u sirovom stanju. Za przenje upotrebiti, kao sto su i nase bake, samo domacu svinjsku mast.
AleksaNs
Prvo ovako, sa hladno ćeđenenim uljima se uglavnom ne prži niti kuva ,tj. mogu ta nabrojana ulja, ali većina trebaju biti od komine, odnosno blago ili totalno rafinisana, što opet nije...... znači, najbolja, i moja preporuka je, hladno ceđeno ulje cincokreta, nerafinisano. Litra je oko 250 din.
Podelite komentar
Boban
Maslinovo litar 800 dibara. Ovo su tekstovi za bogatase ne za obicne smrtnike
Podelite komentar
sova
Przenje na maslinovom ulju je izuzetno skodljivo. Ovo se ulje koristi iskljucivo u sirovom stanju. Za przenje upotrebiti, kao sto su i nase bake, samo domacu svinjsku mast.
Podelite komentar
Johan
A šta sa onom rugalicom,"kikiriki nos ti ovoliki," pa ništa drugo nego mutacija od kikiriki ulja.
Podelite komentar
Cica lavica
@Johan
Nisam se skoro ovako nasmejala hahha bravo!
Podelite komentar
Alex
Da probamo sa motornim uljem mozda je zdravije od suncokretovog ili biljnog.
Podelite komentar
Nis 19.10.2014
Odakle svi jedva sastavljamo kraj s kraja nemoze da se prezivi.
Podelite komentar
Tutor
Mast je zakon!
Podelite komentar
Maki
Od ovih "naucnika" I njihovih teorija mi je muka.
Podelite komentar
Vladimir
Sve je to lepo...samo ljudi jedva priušte i ovo a kamoli kikirikijevo..
Podelite komentar
Malis
Uljana repica je jako zdrava I treba u Srbiji da se samo od nje proizvodi I prodaje ulje,posto nemamo masline I susan
Podelite komentar