OTKRIVENA TAJNA SARAJEVSKIH ĆEVAPA: Zapišite i prenesite!

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika draleRS
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Stefan

    12. novembar 2016 | 17:57

    Koji je to kralj kuvanja stavio masne ćevape preko pomfrita, totalno pogrešno.

  • Nikola

    12. novembar 2016 | 17:56

    Ostavite se tih etiketa, ovo je pravi ćevap, ovo nije. Postoje različiti ukusi koji privlače različite ljude. Ne volimo svi isto i to se neće promeniti. ovo jeste jedan od najčešćih načina pripreme u ćevapdžincama, ali svakako da ne odgovara svačijem ukusu.

  • Zarko

    11. mart 2015 | 15:15

    Moje iskustvo Ja sam ih pravio hiljadu puta i nema mnogo mudrolije.Osnovno je da se ako imate uslove meso sastoji od najmanje dvije vrste mesa po zelji te da se to meso dva puta izmelje,doda bijelog luka,soli,malo crnog bibera i sode bikarbone te da smjesa dobro izmjesa i odstoji najmanje 2-3 sata. Ono sto je meni jos vrlo bitno je da uz cevape obavezno sluzimo i lepine blago prelivene bistrom govedjom supom (NAJBOLJA JE OD KOSTI)i da se tako prelivene lepine malo zapeku na rostilju par minuta. Uz ovo ide kao prilog kako je u mom kraju zovu salata "SATRICA" mijesavina kravljeg mladog sira,kiselog vrhnja,isjeckanog mladog luka i soli. Probajte necete se pokajati