Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Stefan
Koji je to kralj kuvanja stavio masne ćevape preko pomfrita, totalno pogrešno.
Podelite komentar
Nikola
Ostavite se tih etiketa, ovo je pravi ćevap, ovo nije. Postoje različiti ukusi koji privlače različite ljude. Ne volimo svi isto i to se neće promeniti. ovo jeste jedan od najčešćih načina pripreme u ćevapdžincama, ali svakako da ne odgovara svačijem ukusu.
Podelite komentar
Zarko
Moje iskustvo Ja sam ih pravio hiljadu puta i nema mnogo mudrolije.Osnovno je da se ako imate uslove meso sastoji od najmanje dvije vrste mesa po zelji te da se to meso dva puta izmelje,doda bijelog luka,soli,malo crnog bibera i sode bikarbone te da smjesa dobro izmjesa i odstoji najmanje 2-3 sata. Ono sto je meni jos vrlo bitno je da uz cevape obavezno sluzimo i lepine blago prelivene bistrom govedjom supom (NAJBOLJA JE OD KOSTI)i da se tako prelivene lepine malo zapeku na rostilju par minuta. Uz ovo ide kao prilog kako je u mom kraju zovu salata "SATRICA" mijesavina kravljeg mladog sira,kiselog vrhnja,isjeckanog mladog luka i soli. Probajte necete se pokajati
Podelite komentar