Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
AleksaNs
Čudno, jogurt ima obilje šećera a prevencija dijabetesa? a antibiotici u jogurtu? a dozvoljena granica po zakonu o količini fekalija i krvi u mlečnim proizvodima? do afla toksina...? koga misle da prevare, pa te informacije se lako provere i dokažu. A ovi što su kao smanjili rizik za 18%, šta su ostalo konzumirali? uglavnom, kašičica smeše mlevenog lana i susama ima mnooooogoooo više kalcijuma koji se 100% apsorbuje u organizmu a ne kao u mleku minimalno... i mnogo su bolji, kako farmaceuti nazivaju, probiotik
NR
Koliko sam jogurta popio do sada. Ne smem kravu da pogledam u oci. Svaki dan min 1l.