Da li je CRNI HLEB koji ste kupili PRAVI? Evo kako da to znate

Da bi integralni hleb bio stvarno zdrav, potrebno je mnogo više od toga da bude tamne boje ili da na deklaraciji pišu nekakve vama nerazumljive stručne gluposti. Ovi saveti pomoći će vam da više nikad u pekarama ne “uvale mačku u džaku”

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Sergej Danilovič
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • obojeni hleb

    12. mart 2015 | 14:11

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede. Realno teško da će te igde naći pravi hleb osim ako ga sami ne napravite. kupite brašno tip 500, tip 950 i tip graham 1300 izmešate sve tri vrste , a možete dodati ražano tip 1250 , integralno pšenično, integralno ražano, heljdu, semenke, lana, suncokreta, bundeve, susama, listove koprive,kukuruznog brašna itd itd, pecite danas jedite sutra , držite u frižideru da ne buđa i ne suši se održava svežinu. i uživajte u pravom hlebu.

  • obojeni hleb

    12. mart 2015 | 11:04

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede.

  • jovan

    11. mart 2015 | 19:39

    sve je to super..al ja nigde ne vidm koji je tip brasna ????