Da li je CRNI HLEB koji ste kupili PRAVI? Evo kako da to znate

Komentari

  • obojeni hleb

    12. mart 2015. | 14:11

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede. Realno teško da će te igde naći pravi hleb osim ako ga sami ne napravite. kupite brašno tip 500, tip 950 i tip graham 1300 izmešate sve tri vrste , a možete dodati ražano tip 1250 , integralno pšenično, integralno ražano, heljdu, semenke, lana, suncokreta, bundeve, susama, listove koprive,kukuruznog brašna itd itd, pecite danas jedite sutra , držite u frižideru da ne buđa i ne suši se održava svežinu. i uživajte u pravom hlebu.

    Podelite komentar

  • obojeni hleb

    12. mart 2015. | 11:04

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede.

    Podelite komentar

  • jovan

    11. mart 2015. | 19:39

    sve je to super..al ja nigde ne vidm koji je tip brasna ????

    Podelite komentar

    • 8. jun 2017. | 13:59

      MILICA

      @jovan

      Koja nebuloza da cni nije zdraviji od belog!Pekarska propaganda!

      Podelite komentar

  • Sergej Danilovič

    11. mart 2015. | 13:48

    Naravno da nije.radi se o sprejom obojenom hljebu

    Podelite komentar

  • DD

    11. mart 2015. | 12:55

    NIJE. FARBAN JE

    Podelite komentar

    • 11. mart 2015. | 16:58

      Radoznalica

      @DD

      Sama spremam hljeb solja heljde,solja razenog ,solja bijelog brasna,kasika soli ,germa svjeza,mlaka voda i umijesis.Kada nakvasa dodati sjemenke po zelji premjesis i posle 30min peces.U hladnu rernu stavis hljeb ,ukljucis na 200 i za 40 min gotovo.Kuca mirise na djetinjstvo.

      Podelite komentar