Da li je CRNI HLEB koji ste kupili PRAVI? Evo kako da to znate

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • obojeni hleb

    12. mart 2015 | 14:11

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede. Realno teško da će te igde naći pravi hleb osim ako ga sami ne napravite. kupite brašno tip 500, tip 950 i tip graham 1300 izmešate sve tri vrste , a možete dodati ražano tip 1250 , integralno pšenično, integralno ražano, heljdu, semenke, lana, suncokreta, bundeve, susama, listove koprive,kukuruznog brašna itd itd, pecite danas jedite sutra , držite u frižideru da ne buđa i ne suši se održava svežinu. i uživajte u pravom hlebu.

    Podelite komentar

  • obojeni hleb

    12. mart 2015 | 11:04

    pravi crni hleb ne može biti mekan kao sunđer nego tvrđi i nabijen. Što je veći procenat belog brašna tip 400 to je hleb veći i lakši i ne daje sitost ma koliko ga pojeli, kao slama je. Crni hleb daje sitost, a manje se pojede.

    Podelite komentar

  • jovan

    11. mart 2015 | 19:39

    sve je to super..al ja nigde ne vidm koji je tip brasna ????

    Podelite komentar