Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
lol
Šta li će sad u njega da stave
predrag
Mi smo vec imali domacu sortu luka "srpskog pogacara" (nazvan tako zato sto je pljosnat) koja je bila veoma blaga ljutinom , sta vise moglo se reci da je luk imao sladak ukus. Nekada je institut za povrtarstvo imao "zbirku" semena svih autohtonih vrsta za nase podneblje koja je iz nepoznatih razloga prestala da se odrzava. Kod pogacara postoje i sorte koje jesu ljute. Ono sto je bilo osobeno za njega je kratko vreme dinstanja/kuvanja, i laka varljivost. Na sorte koje danas kupujemo ljudi se zale na ljutinu, stomacne bolove, kako oni kazu "zgaravicu", na vreme skladistenja koje mogu da izdrze...
aleksa@@@
To onda i nije luk! Luk je za mene onaj pravi kad je ljut i kad se secka oci samo liju suze hehehe a moja baka odgovor ma to kad sam bio mladji kaze bila ljuta domacica ili domacin kad su ga sadili :-)