Strašno šta nam rade ali je dobro da se o tome piše.
U žvakama za decu je Aspartaam otrov!!!
Ako je svaki paradajz isti, ko sa slike to je Gmo hrana otrov!
Sa neba prosipaju chemtraills direktno u glavu a završnica je prženje Haarpom.
Radioaktivno posuđe...itd u nedogled
Ali pssss o tome se nesme pričati....
Nedajte se Srbi ako vas još ima? Pričaju Srbski a turci?
Годинама користим "српски тефлон", чији сам аутор. На најобичнији емајлирани тигањ типа "Емо Цеље", пошто сипате уље, додајте кашичицу-две пројног брашна и мало га посолите. Два јаја на око, со, ситно исецкана зелена папричица, мало намрвљеног сира и вишком уља, кашичицом преливајте горњу површину жуманца и беланца. За време пржења. Гарантовано нема да се залепи, а пројно брашно ће му дати перфектан шмек на свеже кокице.
Nemoj jesti ovo i ono, mani se krpe... Na kraju čovek umre od stresa, jer se toliko pazi da nikad nema mir. Ipak je jedna stvar sigurna, današnja hrana nije baš preporučljiva. I to nije samo u Srbiji tako.
Po svemu sto citam, ne treba nista da jedemo sto je u prodavnicama, pijacama, da pravimo u sudovima hranu da ne koristimo rerne, mikrotalasne..... Najbolje je da odemo negde daleko od civilizacije ili sve prekinemo i pocnemo sve izpocetka...
brana
Sva sreca pa jedem iz tiganja u kojem se ne lepi hrana ovo vazi samo za "tave"!
Podelite komentar
Srbin među gusarima
Strašno šta nam rade ali je dobro da se o tome piše. U žvakama za decu je Aspartaam otrov!!! Ako je svaki paradajz isti, ko sa slike to je Gmo hrana otrov! Sa neba prosipaju chemtraills direktno u glavu a završnica je prženje Haarpom. Radioaktivno posuđe...itd u nedogled Ali pssss o tome se nesme pričati.... Nedajte se Srbi ako vas još ima? Pričaju Srbski a turci?
Podelite komentar
dado
Na kraju vidiš da je štetno sve što je čovek sa svojom rukom stvorio
Podelite komentar
Александар Џунић
Годинама користим "српски тефлон", чији сам аутор. На најобичнији емајлирани тигањ типа "Емо Цеље", пошто сипате уље, додајте кашичицу-две пројног брашна и мало га посолите. Два јаја на око, со, ситно исецкана зелена папричица, мало намрвљеног сира и вишком уља, кашичицом преливајте горњу површину жуманца и беланца. За време пржења. Гарантовано нема да се залепи, а пројно брашно ће му дати перфектан шмек на свеже кокице.
Podelite komentar
Joj
Ljudi izmislili aluminium spider tehnologiju bez pfa nista se ne lepi i ne treba ulje.
Podelite komentar
Marko
@Joj
Kao I keramiku.
Podelite komentar
srbin
Ima li sta da je zdravooo ako se kupuje u prodavnicama... Otrovno je sve kako vidim
Podelite komentar
Aleksandar
Nemoj jesti ovo i ono, mani se krpe... Na kraju čovek umre od stresa, jer se toliko pazi da nikad nema mir. Ipak je jedna stvar sigurna, današnja hrana nije baš preporučljiva. I to nije samo u Srbiji tako.
Podelite komentar
Goxi
Po svemu sto citam, ne treba nista da jedemo sto je u prodavnicama, pijacama, da pravimo u sudovima hranu da ne koristimo rerne, mikrotalasne..... Najbolje je da odemo negde daleko od civilizacije ili sve prekinemo i pocnemo sve izpocetka...
Podelite komentar