• 0

Vreme čitanja: oko 1 min.

Dijamant za najbolji roštilj na Šestoj čukaričkoj ferijalnoj roštiljijadi “Ćumurom sa humorom”!

Vreme čitanja: oko 1 min.

Kompanija Dijamant je pripremila pakete svojih proizvoda za najveštije i najkreativnije majstore roštilja koji su pokazali veliko umeće, a za najboljeg majstora roštilja Dijamant je obezbedio roštilj!

  • 0

Za vikend, na Adi Ciganliji, su se okupili ljubitelji roštiljanja kako bi učestvovali na Šestoj čukaričkoj ferijalnoj roštiljijadi – “Ćumurom sa humorom”.

Kompanija Dijamant je bila prijatelj ove manifestacije zahvaljujući kojoj su svi učesnici i takmičari mogli da biraju sa čim će da preliju svaki zalogaj, Dijamant majonezom ili prelivom, učine ga savršenim i prepuste se nezaboravnom gastronomskom uživanju.

Jedinstven ukus, savršena tekstura i prirodni sastojci su garancija kvaliteta i sinonimi za Dijamant majonez.

Svi  Dijamant prelivi i sosovi su na bazi majoneza uz dodatak prirodnih sastojaka i specijalno odabranih začina i idealno su rešenje za brz i ukusan obrok.

Foto: Promo Foto: Promo

Tzatziki preliv sa jogurtom krastavcima i belim lukom idealana za ljubitelje grčke kuhinje, Mexicana pikantni preliv sa ukusom čili i slatke paprike za one koji vole ljuto, Mustardmayo preliv obavezno ako je vaša omiljena kombinacija senf i majonez u isto vreme a naravno da se sočni komadi mesa nisu mogli zamisliti bez majoneza.

Kompanija Dijamant je pripremila pakete svojih proizvoda za najveštije i najkreativnije majstore roštilja koji su pokazali veliko umeće u kombinovanju različitih Dijamant sosova i preliva i koji su znali da sa njima svako jelo učine savršenim. Za najboljeg majstora roštilja Dijamant je obezbedio roštilj.

Poznata graja prijatelja, miris roštilja, ukusno i slasno meso, preliveno laganim i ukusnim Dijamant majonezom , sosovima i prelivima sigurno će svim učesnicima ostati dugo u sećanju.

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti