• 5

Vreme čitanja: oko 1 min.

OVO NIJE OBIČNA PICA, OVO JE PICA MONSTRUM: I svet je totalno POLUDEO za njom (FOTO)

Vreme čitanja: oko 1 min.

- Želeli smo da napravimo nešto novo, pa smo pre dva meseca počeli sa testiranjem raznih oblika. Na kraju smo dobili nešto koji svima odgovara - rekla je Vin Algaf, ćerka vlasnika picerije u kojoj je napravljeno ovo "čudovište"

  • 5
Foto: Instagram/Nya Gul & Bla Foto: Instagram/Nya Gul & Bla

Nova pica u obliku zvezde, koja je nazvana "Vulkan pica", a koja se sastoji od slanine, feferona, krastavca, paradajza, crvenog luka, zelene salate, pomfrita i sira, postala je senzacija na internetu, ali i u Švedskoj gde je napravljena.

Naime, Vulkan pica je napravljena tako da na sebi ima takozvane "džepove" koji su ispunjeni raznim ukusima, a bila je zamisao kuvara Halmata Givra, koji je zaposlen u jednoj piceriji.

On je bio uveren da će u roku od dva meseca napraviti picu koja će zadovoljiti svačiji ukus. Sada je njegovo remek delo, od strane medija u Švedskoj, proglašeno za "najlepšu stvar koja se dogodila čovečanstvu".

- Želeli smo da napravimo nešto novo, pa smo pre dva meseca počeli sa testiranjem raznih oblika. Na kraju smo dobili nešto što svima odgovara - rekla je Vin Algaf, ćerka vlasnika picerije.

Ona je za ondašnje medije izjavila da imaju raznorazne zahteve od svojih mušterija, zbog čega su zaposleni stalno bili pod stresom.

- Znali smo da nešto treba da stavi tačnu na čitav ovaj stres koji doživljavamo. Jedan dan sam seo i nacrtao  zvezdu i počeo da smišljam koje ukuse možemo da spajamo - ispričao je Halmat i dodao da kupci mogu i sami da izraze želju o ukusu.

Otkada su objavili fotografije njihovog najvnovijeg izuma na svoju Fejsbuk stranicu, veliki broj ljudi je "pohrlio" ka njihovoj radnji, a telefon se od poziva usijao, a pojedinci su ih molili i da im pošalju picu u drugu državu.

(Telegraf.rs / Dailymail.co.uk)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • ana

    23. jun 2015. | 06:13

    svet jede kao da mu je poslednje

    Podelite komentar

  • Едис Пазарац

    22. jun 2015. | 20:51

    Врх!!!

    Podelite komentar

  • Nana

    23. jun 2015. | 00:10

    Odlično za PMS, žene znaju;-)

    Podelite komentar