Ovakve KOKICE ste jeli samo u bioskopu, a sad možete da ih napravite sami kod kuće (FOTO)

Da li ste se ikada zapitali kako to da domaće kokice nemaju isti ukus kao one iz bioskopa? Evo kako da napravite iste takve u svojoj kuhinji

Komentari

  • Miodrag

    14. januar 2018. | 21:17

    Nikako nemojte da stavljate na najjače!!! Ja sam probao, pa mi se polovina zrna kukuruza nije 'iskokalo', a druga koja jeste je u medjuvremenu (čekajući na one koji nisu) zagorela. Ja sam posle stavio na drugi podeok od kraja (na dvojku na skali od 1-3) i onda je sve bilo kako treba. Takodje sve vreme kada poklopite (najbolje ako imate stakleni poklopac kako biste videli šta se dešava, a da pritom ne jurite kokice po kujni) treba da šerpu mućkate gore-dole, levo-desno. Naravno najbolje bi bilo da kupite aparat za kokice koji imate da kupite od 2400 din, pa naviše. Onaj drugi deo teksta o puteru je, naravno, OK.

    Podelite komentar

  • Kraba

    11. avgust 2015. | 14:10

    Ne idem u bioskop.

    Podelite komentar