Ovakve KOKICE ste jeli samo u bioskopu, a sad možete da ih napravite sami kod kuće (FOTO)

Komentari

  • Miodrag

    14. januar 2018. | 21:17

    Nikako nemojte da stavljate na najjače!!! Ja sam probao, pa mi se polovina zrna kukuruza nije 'iskokalo', a druga koja jeste je u medjuvremenu (čekajući na one koji nisu) zagorela. Ja sam posle stavio na drugi podeok od kraja (na dvojku na skali od 1-3) i onda je sve bilo kako treba. Takodje sve vreme kada poklopite (najbolje ako imate stakleni poklopac kako biste videli šta se dešava, a da pritom ne jurite kokice po kujni) treba da šerpu mućkate gore-dole, levo-desno. Naravno najbolje bi bilo da kupite aparat za kokice koji imate da kupite od 2400 din, pa naviše. Onaj drugi deo teksta o puteru je, naravno, OK.

    Podelite komentar

  • Kraba

    11. avgust 2015. | 14:10

    Ne idem u bioskop.

    Podelite komentar