Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Milica
Ja ne volim ukus hrane iz mikrotalasne. Medjutim posto je lakse podgrevati hranu u njoj budem u iskusenju da je koristim... te sam stoga izbacila miktotalasnu i vise je nemam. Tako sam bacila i televizor da nisam u iskusenju da ga gledam.
Čiča-deda
To polje je detaljno istraženo.Zabluda je kad laici govore da je hrana ozračena.To je sasvim druga vrsta talasa.Oni ne mogu izaći iz kaveza mikropećnice pa stoga i nisu opasni za ljude.kada bi kojim slučajem ipak dospeli na ljudsko telo,i ono bi bilo skuvano.Radijacija deluje drugačije,i nemožete je iskljičiti na prekidaču.Ipak i u drugom slučaju budete kuvani i pečeni,ali to je već.druga i preopširna tema.