Svetska kuhinja je zaista bogatsttvo raznih ukusa i to je plod ljudskih ideja u dodavanju zacina zivotu kroz gastronomske specificnosti,Zbog toga su cevapi najlepsi u Bosni I N.Pazaru jer se postuje tradicionalni pristup koriscenju mesa koji ima taj pravi i jedinstven ukus cevapa.Odlicno primecujem razliku izmedju onih koji nam sluze u vecinskim srpskim kafanama od cevapa koji se ne modifikuju zarad zarade ili bezvoljnosti ,nezainteresovanosti prema ishrani kao segmentu zivota.
Ruku na srce, cevapi i pita pripadaju Bosni, jeste steta sto nam nacionlno jeli nije zdravije al je realno da svi koji ljetuju u Bosni imaju cejf otic na cevape i pojesti naninu pitu..jeste Banja Luka Bosna , al nije bas poprimila taj bosanski stih pa ni hranu, u srcu Bosne je i bosanska kuhinja..
Šta to vredi kada naši neće da brane brend. Pisao sam Neoplanti na primer za Sremsku kobasicu da se prodaje EU kao da se tamo proizvodi. Nošta mi nisu odgovorili. Jednostavno su nezainteresovani. Posle se čudite čudom što ove novokomponovane državice kradu brend i prodaju ga kao svoj. Kada se jednom okreneš tako ti je to.
Wurst ni u ludilu nije sa kecapom i jos manje sa KARIJEM!!!
Kobasica i rendani kiseli kupus - to je WURST na ulici!
Da malo putujete u stvarnosti a ne preko kompjutera znali bi ponesto :-)
Bas si lupila sada to jeste specijalitet u Nemackoj i da to je Wurst sa kacapom i karijem ,zove se Currywurst .Ti si mozda prosla kroz Nemacku ,pa mislis da sve znas....
esma
Svetska kuhinja je zaista bogatsttvo raznih ukusa i to je plod ljudskih ideja u dodavanju zacina zivotu kroz gastronomske specificnosti,Zbog toga su cevapi najlepsi u Bosni I N.Pazaru jer se postuje tradicionalni pristup koriscenju mesa koji ima taj pravi i jedinstven ukus cevapa.Odlicno primecujem razliku izmedju onih koji nam sluze u vecinskim srpskim kafanama od cevapa koji se ne modifikuju zarad zarade ili bezvoljnosti ,nezainteresovanosti prema ishrani kao segmentu zivota.
Podelite komentar
ASJA
Ruku na srce, cevapi i pita pripadaju Bosni, jeste steta sto nam nacionlno jeli nije zdravije al je realno da svi koji ljetuju u Bosni imaju cejf otic na cevape i pojesti naninu pitu..jeste Banja Luka Bosna , al nije bas poprimila taj bosanski stih pa ni hranu, u srcu Bosne je i bosanska kuhinja..
Podelite komentar
Girl
Jedini i najbolji cevapi su iz Sarajeva, kao i burek,ostalo su sve kopije!
Podelite komentar
Bojan
@Girl
Možda, ali posle leskovačkog cevapa... U Srbiji se pekao ćevap kad niste znali ni za mleveno meso...
Podelite komentar
Goran
@Girl
Najbolji roštilj je leskovački pa onda svi ostali. Nema mu ravnog.
Podelite komentar
Vox
Nije čudno. Ono što se u Novom Sadu zovre ćevap je đubre.
Podelite komentar
Miso
Pastel di nata se zove kolac u Portugalu I ako neko ode tamo,najbolji je pored manastir sv. Zeronima u Lisabonu
Podelite komentar
Louigi
Ovi hrvati i slovenci nemaju nista svoje pa kradu tudje.
Podelite komentar
Zvrk
@Louigi
Šta to vredi kada naši neće da brane brend. Pisao sam Neoplanti na primer za Sremsku kobasicu da se prodaje EU kao da se tamo proizvodi. Nošta mi nisu odgovorili. Jednostavno su nezainteresovani. Posle se čudite čudom što ove novokomponovane državice kradu brend i prodaju ga kao svoj. Kada se jednom okreneš tako ti je to.
Podelite komentar
Paun
U Portugalu sam bio i mogu vam reći kolač je mnogo lep.
Podelite komentar
Simonida Puhalo
Wurst ni u ludilu nije sa kecapom i jos manje sa KARIJEM!!! Kobasica i rendani kiseli kupus - to je WURST na ulici! Da malo putujete u stvarnosti a ne preko kompjutera znali bi ponesto :-)
Podelite komentar
Marsela
@Simonida Puhalo
Bas si lupila sada to jeste specijalitet u Nemackoj i da to je Wurst sa kacapom i karijem ,zove se Currywurst .Ti si mozda prosla kroz Nemacku ,pa mislis da sve znas....
Podelite komentar
Nix
@Simonida Puhalo
Ne lupetaj molim te.. Bas su pogodili za DE.. Svaki dan to jedem..
Podelite komentar