Plus mozete da premazete hleb sa maslinovim uljem u kom ste razmutili kasicicu belog luka i prahu i malo origana. Prespete sa morskom solju u hleb bude preukusan.
SVAKA VAM CAST ZA OVAJ CLANAK!
Sam pravim svoj crni integralni Kruh, pribavim si Materijal i uzivam ga
jesti, jer prezirem Peciva i bijeli Kruh, u kojem nema nista! Prvi put
citam nesto korisno i pametno!!!
Vec pola godine pravim skoro identican hleb, dodajem i jednu solju projinog brasna, nemam zelju da jedem bilo koji drugi hleb, ovaj je savrsen i za pola sata gotov. Isprobala sam vise varijanti i ova, koju koristim je najbolja. Ako neko zeli, dajem tacan recept.
Tijesto za hljeb treba pustiti da nadolazi i to 2 puta pa je najbolje upotrijebiti svjezi ili suhi kvasac. Prasak za pecivo pospjesuje pucanje kore a soda mijenja okus i boju tijesta. Takodje sam informisana da jecam treba sto vise izbjegavati. Ispravite me ako nisam u pravu.
Amin
Plus mozete da premazete hleb sa maslinovim uljem u kom ste razmutili kasicicu belog luka i prahu i malo origana. Prespete sa morskom solju u hleb bude preukusan.
Podelite komentar
djole
A zasto je kvasac stetan sastojak!?!
Podelite komentar
Dobro
Savršen hleb.
Podelite komentar
ana
koje je brasno najjeftinije to je najbolje ;)
Podelite komentar
ana
Puno Vam hvala na receptu a minus gospodji koja menja rrernu kadgod treba da je pere ili nikad nista ne peče.
Podelite komentar
Gordana
Operi rernu. .
Podelite komentar
Max Benser
SVAKA VAM CAST ZA OVAJ CLANAK! Sam pravim svoj crni integralni Kruh, pribavim si Materijal i uzivam ga jesti, jer prezirem Peciva i bijeli Kruh, u kojem nema nista! Prvi put citam nesto korisno i pametno!!!
Podelite komentar
Branka Davico
Vec pola godine pravim skoro identican hleb, dodajem i jednu solju projinog brasna, nemam zelju da jedem bilo koji drugi hleb, ovaj je savrsen i za pola sata gotov. Isprobala sam vise varijanti i ova, koju koristim je najbolja. Ako neko zeli, dajem tacan recept.
Podelite komentar
Zorana
@Branka Davico
Moze li recept? :-)
Podelite komentar
Gaga
@Branka Davico
Molim vas, napisite recept! Bar sve sastojke! I kako bude bez kvasca ili pecivnog praska?
Podelite komentar
Jaca
@Branka Davico
Daj recept!!!!!
Podelite komentar
Bidzi
@Branka Davico
Zamolila bih te za recept
Podelite komentar
Galenzza
@Branka Davico
Moze.
Podelite komentar
Jasna
@Branka Davico
Volela bih vaš recept za hleb. Unapred hvala. Nadam se da je vrlo ukusan.
Podelite komentar
Dr Kale
@Branka Davico
Dajte recept
Podelite komentar
Ika
@Branka Davico
Molim Vas da mi napisete recept. Unapred hvala.
Podelite komentar
Beti
@Branka Davico
Bila bi Vam zahvalna na receptu Pozdrav
Podelite komentar
Ljiljana
@Branka Davico
Molila bih za tacan recept sa projinim brasnom za ovaj rekla bih divan hleb,unapred hvala
Podelite komentar
Zorica
@Branka Davico
Molim vas mozete li mi u komentar poslati tacan recept vaseg hleba ja sam pravila po ovom receptu i nije mi uspeo…
Podelite komentar
Ja
Umesto praška za pecivo pola kašičice sode bikarbone
Podelite komentar
Snjeza
@Ja
Tijesto za hljeb treba pustiti da nadolazi i to 2 puta pa je najbolje upotrijebiti svjezi ili suhi kvasac. Prasak za pecivo pospjesuje pucanje kore a soda mijenja okus i boju tijesta. Takodje sam informisana da jecam treba sto vise izbjegavati. Ispravite me ako nisam u pravu.
Podelite komentar