Kako da sami, kod kuće napravite NAJZDRAVIJI HLEB na svetu! (FOTO) (RECEPT)

Srbi su poznati kao veliki ljubitelji hleba i po količini pojedenog hleba po domaćinstvu su verovatno nezvanični prvaci Evrope, što nam sa strane zdravlja baš i ne ide na čast. Zato vam donosimo recept za jedan super-ukusan, a veoma zdrav hleb

Komentari

  • Amin

    24. januar 2016. | 15:22

    Plus mozete da premazete hleb sa maslinovim uljem u kom ste razmutili kasicicu belog luka i prahu i malo origana. Prespete sa morskom solju u hleb bude preukusan.

    Podelite komentar

  • djole

    21. januar 2016. | 21:48

    A zasto je kvasac stetan sastojak!?!

    Podelite komentar

  • Dobro

    21. januar 2016. | 12:05

    Savršen hleb.

    Podelite komentar

  • ana

    21. januar 2016. | 00:21

    koje je brasno najjeftinije to je najbolje ;)

    Podelite komentar

  • ana

    20. januar 2016. | 21:42

    Puno Vam hvala na receptu a minus gospodji koja menja rrernu kadgod treba da je pere ili nikad nista ne peče.

    Podelite komentar

  • Gordana

    20. januar 2016. | 17:50

    Operi rernu. .

    Podelite komentar

  • Max Benser

    20. januar 2016. | 17:42

    SVAKA VAM CAST ZA OVAJ CLANAK! Sam pravim svoj crni integralni Kruh, pribavim si Materijal i uzivam ga jesti, jer prezirem Peciva i bijeli Kruh, u kojem nema nista! Prvi put citam nesto korisno i pametno!!!

    Podelite komentar

  • Branka Davico

    20. januar 2016. | 17:27

    Vec pola godine pravim skoro identican hleb, dodajem i jednu solju projinog brasna, nemam zelju da jedem bilo koji drugi hleb, ovaj je savrsen i za pola sata gotov. Isprobala sam vise varijanti i ova, koju koristim je najbolja. Ako neko zeli, dajem tacan recept.

    Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 20:53

      Zorana

      @Branka Davico

      Moze li recept? :-)

      Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 21:07

      Gaga

      @Branka Davico

      Molim vas, napisite recept! Bar sve sastojke! I kako bude bez kvasca ili pecivnog praska?

      Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 21:13

      Jaca

      @Branka Davico

      Daj recept!!!!!

      Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 21:16

      Bidzi

      @Branka Davico

      Zamolila bih te za recept

      Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 21:42

      Galenzza

      @Branka Davico

      Moze.

      Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 21:42

      Jasna

      @Branka Davico

      Volela bih vaš recept za hleb. Unapred hvala. Nadam se da je vrlo ukusan.

      Podelite komentar

    • 21. januar 2016. | 14:45

      Dr Kale

      @Branka Davico

      Dajte recept

      Podelite komentar

    • 21. januar 2016. | 15:07

      Ika

      @Branka Davico

      Molim Vas da mi napisete recept. Unapred hvala.

      Podelite komentar

    • 21. januar 2016. | 16:48

      Beti

      @Branka Davico

      Bila bi Vam zahvalna na receptu Pozdrav

      Podelite komentar

    • 21. januar 2016. | 19:57

      Ljiljana

      @Branka Davico

      Molila bih za tacan recept sa projinim brasnom za ovaj rekla bih divan hleb,unapred hvala

      Podelite komentar

    • 3. februar 2016. | 16:32

      Zorica

      @Branka Davico

      Molim vas mozete li mi u komentar poslati tacan recept vaseg hleba ja sam pravila po ovom receptu i nije mi uspeo…

      Podelite komentar

  • Ja

    20. januar 2016. | 14:29

    Umesto praška za pecivo pola kašičice sode bikarbone

    Podelite komentar

    • 20. januar 2016. | 14:50

      Snjeza

      @Ja

      Tijesto za hljeb treba pustiti da nadolazi i to 2 puta pa je najbolje upotrijebiti svjezi ili suhi kvasac. Prasak za pecivo pospjesuje pucanje kore a soda mijenja okus i boju tijesta. Takodje sam informisana da jecam treba sto vise izbjegavati. Ispravite me ako nisam u pravu.

      Podelite komentar