Ne volite zeleno povrće? Nakon ovih reči promenićete mišljenje!

Kelj, prokelj, raštan, kupus i spanać možda ne spadaju u najukusnije povrće na planeti, ali ako se spreme na pravi način, u njima mogu uživati čak i deca. Evo zašto bi trebalo da se nađu na vašoj trpezi barem nekoliko puta nedeljno

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Biolog
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Acko

    03. februar 2016 | 14:47

    ..ako jedeš španać bićeš ko'Oliva..!

  • Biolog

    03. februar 2016 | 09:40

    Sve ovo sto je napisano o pomenutom povrcu je tacno ALI samo uz jedan uslov - da je odgajano na nezagadjenom zemljistu. Ovo povrce, inace, ima osobinu da iz tla u sebe upija sve otrove i metale cime postaje vrlo opasno za ishranu i ljudi i zivotinja.