Male tajne najboljih roštiljdžija na svetu! Ovo su trikovi za najukusnije meso

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Јовица Цветићанин
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Јовица Цветићанин

    30. april 2016 | 18:25

    Посржавам горње коментаре. Каква филозофија. Ја сам мислио да ће дати неки добар рецепт за маринаду или неко јело са роштиља. Ма дајте ви мени само квалитетног меса и дођите на добар домаћи роштиљ па филозофирајте о размаку између угарака ћумура и смеру ковитлања дима. :D

  • Perica

    29. april 2016 | 15:18

    Da pecite tanka parčad mesa da bi dobili djon a ne ukusan roštilj!!!??? Ovo kao da ste pisali za 1. razred uputstvo za roštilj. Ništa pametno nisam pročitao !

  • PECKE

    29. april 2016 | 14:09

    Ništa novo. Danas svi nešto pametuju i uporno pokušavaju da od svega i svačega prave nauku.