Male tajne najboljih roštiljdžija na svetu! Ovo su trikovi za najukusnije meso

Svaki roštilj majstor ima svoje male tajne, a ovde smo ih skupili sve, na jednom mestu. Kako da ne zagori, kako da se ne lepi...

Komentari

  • Јовица Цветићанин

    30. april 2016. | 18:25

    Посржавам горње коментаре. Каква филозофија. Ја сам мислио да ће дати неки добар рецепт за маринаду или неко јело са роштиља. Ма дајте ви мени само квалитетног меса и дођите на добар домаћи роштиљ па филозофирајте о размаку између угарака ћумура и смеру ковитлања дима. :D

    Podelite komentar

  • Perica

    29. april 2016. | 15:18

    Da pecite tanka parčad mesa da bi dobili djon a ne ukusan roštilj!!!??? Ovo kao da ste pisali za 1. razred uputstvo za roštilj. Ništa pametno nisam pročitao !

    Podelite komentar

  • PECKE

    29. april 2016. | 14:09

    Ništa novo. Danas svi nešto pametuju i uporno pokušavaju da od svega i svačega prave nauku.

    Podelite komentar

    • 2. maj 2016. | 12:15

      Lazar

      @PECKE

      Kuvanje i jeste nauka, postoje milijarde načina da se meso isprži a da ima različit ukus. Kuvanje je stalno eksperimentisanje.

      Podelite komentar

  • Anci

    29. april 2016. | 14:07

    Najbolji rostiljdzija? Sundjer Bob? :D

    Podelite komentar