Посржавам горње коментаре. Каква филозофија. Ја сам мислио да ће дати неки добар рецепт за маринаду или неко јело са роштиља. Ма дајте ви мени само квалитетног меса и дођите на добар домаћи роштиљ па филозофирајте о размаку између угарака ћумура и смеру ковитлања дима. :D
Da pecite tanka parčad mesa da bi dobili djon a ne ukusan roštilj!!!???
Ovo kao da ste pisali za 1. razred uputstvo za roštilj.
Ništa pametno nisam pročitao !
Јовица Цветићанин
Посржавам горње коментаре. Каква филозофија. Ја сам мислио да ће дати неки добар рецепт за маринаду или неко јело са роштиља. Ма дајте ви мени само квалитетног меса и дођите на добар домаћи роштиљ па филозофирајте о размаку између угарака ћумура и смеру ковитлања дима. :D
Podelite komentar
Perica
Da pecite tanka parčad mesa da bi dobili djon a ne ukusan roštilj!!!??? Ovo kao da ste pisali za 1. razred uputstvo za roštilj. Ništa pametno nisam pročitao !
Podelite komentar
PECKE
Ništa novo. Danas svi nešto pametuju i uporno pokušavaju da od svega i svačega prave nauku.
Podelite komentar
Lazar
@PECKE
Kuvanje i jeste nauka, postoje milijarde načina da se meso isprži a da ima različit ukus. Kuvanje je stalno eksperimentisanje.
Podelite komentar
Anci
Najbolji rostiljdzija? Sundjer Bob? :D
Podelite komentar