Ovako se prave SAVRŠENI ćevapi za roštilj! (RECEPT)

Gotovo roštilj-meso, koje možete nabaviti u prodavnicama, čak i ako je kvalitetno, nikad ne može da bude toliko dobro kao kad ga sami napravite

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Miki
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • teego pre Sa Zlatibor

    08. decembar 2016 | 10:59

    Narod jede svawta ucevapima danas hvala za savete ja sam bio profesionalni mesar

  • Miki

    01. maj 2016 | 09:47

    Najbolji cevap je u N. Pazaru i Sarajevu jer nema svinjetine i luka a ni drugih zacina, samo so i biber. Prijatno.

  • Student

    01. maj 2016 | 08:20

    Bitno je koje se meso koristi. Ja licno koristim iskljucivo vrat i ramstek i pljeskavice budu savrsene. Jedino sto je cena nesto veca nego kada se pravi sa butom ili pleckom.