Bitno je koje se meso koristi. Ja licno koristim iskljucivo vrat i ramstek i pljeskavice budu savrsene. Jedino sto je cena nesto veca nego kada se pravi sa butom ili pleckom.
U uštipke se dodaje mrvljeni mladi kačkavalj.u pljeskavice svež seckani crni luk.U ćevape sitno seckani i proprženi crni luk,masnoću odstraniti ceđenjem.Ćevap se odmah sprema i odmah.peče,nokako nesme da stoji s lukom u frižideru
teego pre Sa Zlatibor
Narod jede svawta ucevapima danas hvala za savete ja sam bio profesionalni mesar
Podelite komentar
Miki
Najbolji cevap je u N. Pazaru i Sarajevu jer nema svinjetine i luka a ni drugih zacina, samo so i biber. Prijatno.
Podelite komentar
Seljak
@Miki
Bilo nekada,sada je i to od industrijskog roštiljskog mesa
Podelite komentar
Student
Bitno je koje se meso koristi. Ja licno koristim iskljucivo vrat i ramstek i pljeskavice budu savrsene. Jedino sto je cena nesto veca nego kada se pravi sa butom ili pleckom.
Podelite komentar
Analitičar
U uštipke se dodaje mrvljeni mladi kačkavalj.u pljeskavice svež seckani crni luk.U ćevape sitno seckani i proprženi crni luk,masnoću odstraniti ceđenjem.Ćevap se odmah sprema i odmah.peče,nokako nesme da stoji s lukom u frižideru
Podelite komentar
MIKELE
@Analitičar
E TI GA ZNAS DO MOGA CEVAP SE PRAVI OD MESA OSIM SOLI I BIBERA NEIDE NISTA DRUGO..!!!
Podelite komentar