Ovako se prave SAVRŠENI ćevapi za roštilj! (RECEPT)

Komentari

  • teego pre Sa Zlatibor

    8. decembar 2016. | 10:59

    Narod jede svawta ucevapima danas hvala za savete ja sam bio profesionalni mesar

    Podelite komentar

  • Miki

    1. maj 2016. | 09:47

    Najbolji cevap je u N. Pazaru i Sarajevu jer nema svinjetine i luka a ni drugih zacina, samo so i biber. Prijatno.

    Podelite komentar

    • 3. maj 2016. | 12:32

      Seljak

      @Miki

      Bilo nekada,sada je i to od industrijskog roštiljskog mesa

      Podelite komentar

  • Student

    1. maj 2016. | 08:20

    Bitno je koje se meso koristi. Ja licno koristim iskljucivo vrat i ramstek i pljeskavice budu savrsene. Jedino sto je cena nesto veca nego kada se pravi sa butom ili pleckom.

    Podelite komentar

  • Analitičar

    30. april 2016. | 15:50

    U uštipke se dodaje mrvljeni mladi kačkavalj.u pljeskavice svež seckani crni luk.U ćevape sitno seckani i proprženi crni luk,masnoću odstraniti ceđenjem.Ćevap se odmah sprema i odmah.peče,nokako nesme da stoji s lukom u frižideru

    Podelite komentar

    • 21. avgust 2016. | 21:19

      MIKELE

      @Analitičar

      E TI GA ZNAS DO MOGA CEVAP SE PRAVI OD MESA OSIM SOLI I BIBERA NEIDE NISTA DRUGO..!!!

      Podelite komentar