Ovo voće i povrće NIKADA ne treba da ljuštite! Saznajte zašto

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera

Komentari

  • Matija

    09. mart 2020 | 21:15

    Kako moze da se zadrzi u krompiru vitamin C ako se sprema sa korom kad je vitamin C dokazano termolabilan.

    1
    1

    Podelite komentar

  • Ljubica

    22. jun 2016 | 22:05

    Sveze voce i povrce potopiti u rastvor (okvirno) 1.0 -1.5l vode,jedne kasicice sode bikarbone i jedne kasicice Zeolita. U rastvoru treba da stoji sat - dva (zavisi od krupnoce ploda i debljine ljuske). Ovako se izvlace pesticidi, teski metali i jedan deo toksina iz kore voca i povrca. Sodom se neutralisu gljivice. Prijatno!

    16
    0

    Podelite komentar

  • bl

    21. jun 2016 | 10:41

    kKada vidim koliko i kakvih ruku premetne odregjenu vocku cesto odustanem od kupovine a ne da je jos i ne gulim ako i kupim! Pa svo prskanje je, cini mi se, manje stetno.

    19
    3

    Podelite komentar