Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Matija
Kako moze da se zadrzi u krompiru vitamin C ako se sprema sa korom kad je vitamin C dokazano termolabilan.
Podelite komentar
Ljubica
Sveze voce i povrce potopiti u rastvor (okvirno) 1.0 -1.5l vode,jedne kasicice sode bikarbone i jedne kasicice Zeolita. U rastvoru treba da stoji sat - dva (zavisi od krupnoce ploda i debljine ljuske). Ovako se izvlace pesticidi, teski metali i jedan deo toksina iz kore voca i povrca. Sodom se neutralisu gljivice. Prijatno!
Podelite komentar
bl
kKada vidim koliko i kakvih ruku premetne odregjenu vocku cesto odustanem od kupovine a ne da je jos i ne gulim ako i kupim! Pa svo prskanje je, cini mi se, manje stetno.
Podelite komentar