Ljuske od luka bacate u đubre, a ne znate da od njih možete da dobijete nešto MNOGO ukusno!
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
victoria
Da przim na kokosovom ulju?! Mozda bi bilo idealno da nije papreno skupo. Kokosovo ulje kupujem i drzim u frizideru da bi bilo u cvrstom stanju. Svaki dan uzmem po kasiku jer je zdravo. Ako cu nesto prziti a zdravije je nego rafinisano ulje, koristicu palmino ulje ili svinjsku mast.
Podelite komentar
Љиљана
Љуске од лука за фарбање ускршњих јаја, а суве за супу, а кад се процеди супа бацити. Такође чај од љусака добар за кашаљ.
Podelite komentar
Jasna
Ljuske od luka ?
Podelite komentar