≫ 

Ljuske od luka bacate u đubre, a ne znate da od njih možete da dobijete nešto MNOGO ukusno!

 ≫ 

Veći deo povrća kada ga čistite završi u smeću, a ne bi trebalo. Sve može da se iskoristi i, što je najbolje, da bude veoma ukusno

Komentari

  • victoria

    22. jun 2016. | 08:22

    Da przim na kokosovom ulju?! Mozda bi bilo idealno da nije papreno skupo. Kokosovo ulje kupujem i drzim u frizideru da bi bilo u cvrstom stanju. Svaki dan uzmem po kasiku jer je zdravo. Ako cu nesto prziti a zdravije je nego rafinisano ulje, koristicu palmino ulje ili svinjsku mast.

    Podelite komentar

  • Љиљана

    22. jun 2016. | 07:47

    Љуске од лука за фарбање ускршњих јаја, а суве за супу, а кад се процеди супа бацити. Такође чај од љусака добар за кашаљ.

    Podelite komentar

  • Jasna

    22. jun 2016. | 07:05

    Ljuske od luka ?

    Podelite komentar

  • NIS

    21. jun 2016. | 23:03

    Niste nam kazali cemu sluze ljuske od luka, i sta to ukusno moze da se spremi...

    Podelite komentar

  • Najbolje

    21. jun 2016. | 21:39

    Ceo zivot jedem takvu hranu UZAS

    Podelite komentar

  • Petrovasila

    21. jun 2016. | 16:30

    Za sta li se ono cuvaju ljuske od luka?

    Podelite komentar

    • 21. jun 2016. | 17:58

      djek

      @Petrovasila

      Za Petrova silu tj impotenciju

      Podelite komentar

    • 21. jun 2016. | 18:25

      PUTNIK

      @Petrovasila

      ZA FARBANJE JAJA

      Podelite komentar