OTKRIVAMO: Da li u vodu u kojoj se kuvaju špagete STVARNO treba dodati ulje?
Rutinski poslovi mogu da budu prilično dosadni. Svakoga dan obavljamo najrazlčitije sitne radnje a da se nikada ne zapitamo da li ih izvodimo na ispravan ili pogrešan način. Ponekad nije naodmet zapitati se na primer da li ispravno koristite kuhinjski ubrus ili da li u vodu u kojoj kuvate špagete treba da dodate ulje ili ne kako se ne bi slepile.
E mi imamo pravi savet za ovu malu radnju koja dobru pastu znači. U vodu ne treba da dodate ulje! Ako dodate ulje u vodu u kojoj kuvate pastu, za nju se neće zalepiti ni sos! Da biste savršeno skuvali testeninu i sprečili da se slepi, samo tereba da koristite pravu količinu vode: 1 litar vode na 100 grama suve testenine ili 1,5 litara vode na 100 grama svežeg testa. I to je to.

Ova mala promena podići će vaše kulinarsko umeće na viši nivo, a vaša pasta biće - kao italijanska.
Ne sumnjamo da znate da spremite kuvano vino, ali evo i videa za svaki slučaj:
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Zašto je cena sirove kafe dostigla rekord svih vremena?
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Mirka
Odavno sam naucila od prijateljice Italijanke, da se u vodu ne dodaje ulje i ne ispire se, samo se procedi
Podelite komentar
Јелена у земљи чуда
А шта, ви сте додавали уље? Први пут чујем.
Podelite komentar