Zašto se REN I MESO toliko dobro slažu?

Barena kolenica s renom, šunka s renom, rinflajš sa sosom od rena, pečenje s renom, riba u umaku od rena... Kako to da ovaj ljutkasti koren ide tako dobro uz apsolutno svako meso?

Komentari

  • IQ

    21. novembar 2016. | 20:46

    Kupljeni ren nema blage veze sa domacim !

    Podelite komentar

  • Hesler

    21. novembar 2016. | 19:20

    Ren imam,samo jos da mogu da kupim meso.

    Podelite komentar

    • 21. novembar 2016. | 21:11

      Mira...BIELEFELD...

      @Hesler

      Uh obozavam..meso i ren..mmmm

      Podelite komentar

  • Kakva

    21. novembar 2016. | 18:03

    Reklama uvijena u tekst!

    Podelite komentar

  • te pre Sa Zlatibor

    21. novembar 2016. | 17:28

    Saglasan sam sa konstatacijama za ren samo wto mi y srbiji jedemo najmanje ribe no to ne vazi za menE

    Podelite komentar

  • Darko

    21. novembar 2016. | 16:27

    Postavljate pitanja za koje univerzum nema odgovor. Sarma i proja, mleko i narezak, pečenje i ruska salata, trudnica i kiseli krastvaci. Mislite o tome.

    Podelite komentar

  • esma

    21. novembar 2016. | 16:25

    kao sto ste rekli da ren ide uz rinflajis (kuvano iz supe meso,sargarepa,celer,pastrnjak,persun,krompir)dodala bi da ide uz nabrojano povrce isto dobro kao uz meso.Mogu reci da sam sladunjavu sargarepu najvise zavolela sa ovim zacinom(strugani ren i sirce).Cak je i cvekla ,ko ne zeli beli luk odlicna sa renom.

    Podelite komentar

  • Orao

    21. novembar 2016. | 13:33

    Od svih tih umaka i soseva nekako mi je naj ukusnije prase sa raznja.

    Podelite komentar

  • ŠEVA

    21. novembar 2016. | 13:05

    Ko troši ren zdrav je ko dten

    Podelite komentar

  • Pedja

    21. novembar 2016. | 12:53

    Ide uz mnogo toga. Probajte ren u supu, super je.

    Podelite komentar

    • 21. novembar 2016. | 16:33

      Hhh

      @Pedja

      Super je to.Moj muž obožava.:)

      Podelite komentar

  • Keljo

    21. novembar 2016. | 11:18

    Hren.

    Podelite komentar

  • Aleksandar

    21. novembar 2016. | 11:15

    Ren & Stimpy

    Podelite komentar

  • mama

    21. novembar 2016. | 10:14

    Neznam ali bas je ukusno ... Moze ren i sa sarmom

    Podelite komentar

    • 21. novembar 2016. | 11:35

      Hhh

      @mama

      U kako ne može ja se rasturim.:)))

      Podelite komentar

  • Vladan

    21. novembar 2016. | 09:55

    Rinflajš=Rindfleisch. Na nemačkom jeziku znači goveđe meso

    Podelite komentar

    • 21. novembar 2016. | 18:00

      Orao

      @Vladan

      Samo ti to znas auuu? U kojoj sobi spavas da te ukradem tako pametnog?

      Podelite komentar