Leto u tanjiru: Grilovano povrće bolje od svakog mesa, a gotovo je za samo 15 minuta (RECEPT)

 
  • 0

Grilovano povrće u svim bojama je jedan od najzdravijih recepata koje možete ikad da probate. Servirajte ga baš danas za ručak i vaša trpeza će izgledati neverovatno.

Šarenilo na tanjiru je najzdravija varijanta obroka i to će vam reći svaki doktor.

Grilovano povrće pripremljeno na sledeći način je upravo jedan od takvih obroka.

Sastojci:

- 50 ml maslinovog ulja,

- 1 kašika limunovog soka,

Foto: Pixabay.com

- 1 kašičica mlevenog bibera sa limunom,

- 1 čen belog luka,

- so,

- 2 tikvice,

- 2 šampinjona,

- 1 plavi patlidžan,

- 1 crvena paprika.

Foto-ilustracija: pixabay

Priprema:

- U veću kesu za zamrzivač sipajte ulje, limunov sok, biber, beli luk, so i tanko sečeno povrće na kriške. Zatvorite kesu i sadržaj dobro protresite.

Sipajte povrće u zagrejan tiganj na srednjoj temperaturi i pecite ga 10-15 minuta. Servirajte ga po bojama.

Prijatno!

(Telegraf.rs/geniuskitchen.com)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Najnovije iz rubrike Recepti