Leto u tanjiru: Grilovano povrće bolje od svakog mesa, a gotovo je za samo 15 minuta (RECEPT)
Grilovano povrće u svim bojama je jedan od najzdravijih recepata koje možete ikad da probate. Servirajte ga baš danas za ručak i vaša trpeza će izgledati neverovatno.
Šarenilo na tanjiru je najzdravija varijanta obroka i to će vam reći svaki doktor.
Grilovano povrće pripremljeno na sledeći način je upravo jedan od takvih obroka.
Sastojci:
- 50 ml maslinovog ulja,
- 1 kašika limunovog soka,
- 1 kašičica mlevenog bibera sa limunom,
- 1 čen belog luka,
- so,
- 2 tikvice,
- 2 šampinjona,
- 1 plavi patlidžan,
- 1 crvena paprika.
Priprema:
- U veću kesu za zamrzivač sipajte ulje, limunov sok, biber, beli luk, so i tanko sečeno povrće na kriške. Zatvorite kesu i sadržaj dobro protresite.
Sipajte povrće u zagrejan tiganj na srednjoj temperaturi i pecite ga 10-15 minuta. Servirajte ga po bojama.
Prijatno!
(Telegraf.rs/geniuskitchen.com)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Natalija Avemaria, vlasnica, osnivačica i dizajnerka brenda Dress me in denim
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.