Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
J...
Evo i drugog recepta za domacccice.kolicina 1:1 luk uprziti. Dodati meso i dobro prodinstati .kad ispari voda dodati pirinac( biber alevu papriku.iseckan kupus kao za podvarak podeliti na 2 dela.u dublju vatrostalnu ili jos bolje zemljanu posudu lepo rasporediti pola kupusa onda sipati fil a preko drugu polovinu kupusa.poklopiti tanjirom dodati vode da ogrezne kupus i staviti u rernu da se krcka na 220.kad voda ispari izvaditi tanjir i preliti vrucom masnocom(kao zaprska ali bez brasna)
Podelite komentar
Dija
Meni ovo liči na Podvarak, nešto kao otvorena sarma?Ne dopada mi se.
Podelite komentar