Evo kako da napravite najbolji rižoto koji ste u životu probali, a ne lepak za tapete

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
*otkucano 0 od ukupno 1500 karaktera

Komentari

  • Don

    07. mart 2019 | 16:32

    Ovo je moja baba zvala pirinac sa pecurkama, ali to ne zvuci fensi kao rizoto sa sampinjonima 😁

    33
    2

    Podelite komentar

  • ana

    07. mart 2019 | 13:19

    Uz sve to ja na kraju kada stavim parmezan stavi i kockicu putera probajte mnogo je ukusniji

    10
    3

    Podelite komentar