Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
FANTOM
Obicne punjene paprike sa sirom, a ako aludirate na burek sa sirom to bilo nije niti ce biti. BUREK se nadeva sa mlevenim junecim mesom ,seckanim crvenim lukom, malo bibera ulja i soli. Ostali nadevi poput sira, spanaca, zelja, krompira ili jabuke , visnje i ostalog voca su u kategoriji PITA ili slana ili slatka.
djarma
a koja je veza sa burekom? obične pohovane paprike ko i svake druge, pa ne kapiram otkud im taj prefiks "burek"?