Holanđanka iz Novih Banovaca otkrila recept za najukusnije tradicionalno jelo koje će probuditi sva vaša čula (FOTO)

Holanđanka koja živi u Novim Banovcima otkriva svoj omiljeni recept za ukusno holandsko jelo

Komentari

  • Contessa

    17. maj 2019. | 07:37

    Bućkuriš lenje domaćice

    Podelite komentar

  • Bas dobro

    16. maj 2019. | 16:36

    Jelo je sigurno odlicno. To se kod nas zove leso (teletina ).

    Podelite komentar

  • Sima

    16. maj 2019. | 13:30

    Nešto mi ovo bledunjavo.

    Podelite komentar

    • 17. maj 2019. | 07:45

      alfa...!

      @Sima

      Bledunjav si i ti...

      Podelite komentar

  • Jelena

    16. maj 2019. | 13:17

    Mmm deluje ukusno... Volela bih da probam ovo jelo! Da li negde ima video kako se pravi, za nas malo manje iskusne u kuhinji?

    Podelite komentar

    • 16. maj 2019. | 15:10

      plavi safir

      @Jelena

      Pretpostavljam da može da se nadje na YouTube

      Podelite komentar

    • 17. maj 2019. | 16:29

      Otac oca Makarija

      @Jelena

      Traži "Rinflajš" - to se kod nas uvek sprema za nedeljni ručak ( jugozapadna Srbija) jede se posle supe, a pre glavnog jela.

      Podelite komentar

  • Sremica

    16. maj 2019. | 13:09

    To se u Sremu jede posle supe sa dodatkom sosa belog ( preprženo brašno i belog luka) ili crvenog ( preprženo brašno i paradajz) a onda sve redom ostalo ( pohovano meso, pržene krmenadle... krompir u raznim oblicima, salate, pa onda kolači...).

    Podelite komentar

    • 16. maj 2019. | 14:38

      Koja

      @Sremica

      Sosa i mesa.

      Podelite komentar

    • 16. maj 2019. | 14:41

      Milica

      @Sremica

      Supe sosa i mesa😄

      Podelite komentar

    • 17. maj 2019. | 15:32

      Teodor

      @Sremica

      Je l' Sosa meša, ili šta? :-)

      Podelite komentar

    • 23. maj 2019. | 17:41

      sremac

      @Sremica

      e zemljakinjo svaka ti cast to je rucak kao kod moje zene ...

      Podelite komentar

  • Dija

    16. maj 2019. | 12:40

    Poput parikaša kod nas .

    Podelite komentar

  • Siribuco

    16. maj 2019. | 12:27

    Gospodju posaljite kod mene, da vidi kako se kuvaju prava jela....Ovo je jelo idimi-dodjimi...moze da se jede , ali.......

    Podelite komentar

    • 16. maj 2019. | 12:39

      armin

      @Siribuco

      Mislim da niste probali, predobro je, ja lično pravim Snert, drugi naziv erwten soep, u prevodu , supa od graška ! Predobro!

      Podelite komentar

    • 16. maj 2019. | 19:44

      w

      @Siribuco

      Baš tako

      Podelite komentar

    • 20. maj 2019. | 19:56

      Goran

      @Siribuco

      pa erwtensoep en hutsepot su dve razlicite stvari .

      Podelite komentar

  • mare

    16. maj 2019. | 12:04

    Pa to je nas Rindfleisch u Banatu snela jaje

    Podelite komentar

  • Cica

    16. maj 2019. | 11:51

    Poput rinfliša kod nas

    Podelite komentar