
Nektarine su lepe, ali su grilovane još lepše: Recept za neverovatno ukusnu letnju poslasticu
Sastojci za recept:
pola čaše balsamiko sosa
1 kašičica maslinovog ulja
12 parčića francuskog hleba
2 srednje nektarine, iseckane na deliće
1/4 šolje izrendanog kozjeg sira
1/4 šolje svežeg bosiljka
Priprema:
Sipajte balsamiko u jedan manji tiganj i čekajte da prokuva. Kuvajte 10-15 minuta i sklonite sa ringle.
Umočite hleb u maslinovo ulje sa obe strane. Prepecite na srednjoj temperaturi dok ne postane zlatno braon sa obe strane.
Potom grilujte nektarine 45-60 sekundi sa svake strane dok blago ne pobraone. Ohladite ih.
Preko brusketa sipajte kozji sir. Iseckajte nektarine na sitne deliće i dekorišite bruskete preko sira. Još malo začinite balsamiko sosom i bosiljkom.
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Zvezda
Taman se zdruzimo i dopusujemo i dozivamo pitu a vi nam sad menjkate recepte svaki dan. Razbucali ste žurku!
Podelite komentar
Takoe
Pravda za pitu!!
Podelite komentar
Ivan
Hocemo pitu dajte pitu!
Podelite komentar