Hrana koja leči: Portugalska tradicionalna supa je nešto najlepše što ćete probati

 ≫ 
  • 3

Sastojci za recept:

500 g krompira

1 praziluka

1 glavica crvenog luka

200g kelja ili raštana

250g dimljene pikantne kobasice

100ml maslinovog ulja

1 vezica peršuna

So, biber

Priprema:

Listove kelja narežite na rezance. Na maslinovom ulju propržite luk 10 minuta, dodajte praziluk narezan na kolutove i kockice krompira.

Zalijte sa 3 decilitra vode. Kad je krompir kuvan, usitnite štapnim mikserom.

Dodajte vode do željene gustoće, kuvajte dalje i nakon 10 minuta dodajte kelj, pa nakon 10 minuta kobasicu narezanu na kolutiće - ona daje miris i ukus jelu. Promešajte i začinite po želji.

Začinite maslinovim uljem, pospite grubo seckanim peršunom i poslužite.

Savet: Kelj možete zameniti raštanom​

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Lucy Ch

    14. jul 2019. | 16:37

    Ova hrana je najlekovitija,sa garancijom leči glad a ne kao lekovi koji mogu samo da leče ali ne i da izleče.

    Podelite komentar

  • BralE

    14. jul 2019. | 22:52

    Zanimljiva kombinacija! Sad ste me zainteresovali i moraću isprobati.👍🏻😜

    Podelite komentar

  • Ja

    15. jul 2019. | 08:45

    Da samo što je skoro pa nemoguće negde naći kelj.

    Podelite komentar