Evo kako ćete za samo 5 sekundi biti sigurni da je meso koje kupujete sveže
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
ГЦГ
Ако је месо сивкасто, не треба бјежати од тога (како савјетујете), него пријавити инспекцији!
Zuga
Ovi saveti su bez veze. Zar mi nemamo trzisnu ispekciju koja je merodavna a i odgovorna za sve prehrambene proizvode koji su na prodaju. Zato ono sto kupujem odgovornost snosi inspekcija. Ako nevalja povuci i kazni a u suprotnom je kvalitetno.
Рашко
Месо ако има мало масноће на свињски Каре то је домаће