Evo kako ćete za samo 5 sekundi biti sigurni da je meso koje kupujete sveže
≫
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
ГЦГ
Ако је месо сивкасто, не треба бјежати од тога (како савјетујете), него пријавити инспекцији!
Podelite komentar
Zuga
Ovi saveti su bez veze. Zar mi nemamo trzisnu ispekciju koja je merodavna a i odgovorna za sve prehrambene proizvode koji su na prodaju. Zato ono sto kupujem odgovornost snosi inspekcija. Ako nevalja povuci i kazni a u suprotnom je kvalitetno.
Podelite komentar
Рашко
Месо ако има мало масноће на свињски Каре то је домаће
Podelite komentar