Ja imam iskustva sa tim posuđem, i jako sam zadovoljna osećam se nekad i sama poput Steve Karapande, kao da kuvam u nekom hotelskom restoranu. A i moj favorit je pasulj, corbast.
Svi se dobro secamo, kako smo uzivali uz Stevine recepte, a sad bih dodao,iz iskustva, jer sam kuvar, Sole posudje, zaista kvalitetno, sprema se minimalno masnoce, + Steva Karapandza, odlican rucak.
Hajde sada ponovo procitajte recept, ali polako, pa mi objasnite da li se crni luk kuva pa dinsta, ili se i kuva i dinsta, ili se jedna glavica kuva a druga dinsta, ili sta?
Mila
Ja se takodje slazem sa Stevom da su jela sa kasikom najukusnija a bogami i naj zdravija, i nasi stari su jeli kuvana jela pa nisu bili gojazni.
Podelite komentar
Steva
Ovde Steva, ko ima sole posudje, neka se javi, pozdrav Steva!
Podelite komentar
bisa
Ja cu nabaviti sole posudje, a neka mi neko posalje Stevu Karapandzu, pa da i ja uzivam u rucku.
Podelite komentar
Lenka
@bisa
Ja imam iskustva sa tim posuđem, i jako sam zadovoljna osećam se nekad i sama poput Steve Karapande, kao da kuvam u nekom hotelskom restoranu. A i moj favorit je pasulj, corbast.
Podelite komentar
jovan
Svi se dobro secamo, kako smo uzivali uz Stevine recepte, a sad bih dodao,iz iskustva, jer sam kuvar, Sole posudje, zaista kvalitetno, sprema se minimalno masnoce, + Steva Karapandza, odlican rucak.
Podelite komentar
sremac
dal se lovor list reze .kad se praziluk stavlja
Podelite komentar
snezana
Crni luk se kuva, a praziluk dinsta.
Podelite komentar
Ja
Izostavili su u receptu NEIZOSTAVNI BELI LUK!
Podelite komentar
amerika
Kakav pasulj, samo peceno meso...
Podelite komentar
str
Hajde sada ponovo procitajte recept, ali polako, pa mi objasnite da li se crni luk kuva pa dinsta, ili se i kuva i dinsta, ili se jedna glavica kuva a druga dinsta, ili sta?
Podelite komentar
Hegel
Ko nije probao pasulj, taj ne zna šta je boranija.
Podelite komentar
Kosovka
@Hegel
Ziti kur
Podelite komentar
Vojnik
Suljpa je zakon!
Podelite komentar
Besplatan saver.
Ne jedite PASULJj u oci lova!
Podelite komentar
Mare1
Karapandza jedan od srecnih koga Srbi cene .
Podelite komentar
534
@Mare1
Steva je srbin za one koji ne znaju to
Podelite komentar
Lord
Ja luk prvo izdinstam, proprzim na masti, mnogo je ukusniji pasulj...
Podelite komentar
CHE
TOOOOO KRALJUUUUUUUUUUUUUUUU🍛🥘🥣🍲🌶🌶🌶🌶🌶🌶
Podelite komentar
CVele
Da to je pravi recept sve ostalo je bleda kopija
Podelite komentar
Trrrrrrrrrrrrrrrrrrr
@CVele
Haha
Podelite komentar