Takav surogat sa parenom paprikom su pravili neki poljoprivredni kombinati koji su ubrzo prestali sa ovom muckalicom.Kako bi bilo jestivo mnogi pokusavaju da ga ucine jestivijim i ukusnijim dodavajuci mu jaja prilikom naknadnog uprzavanja,ali sve je to promasaj
Papriku ne treba prati jer je oljustis, nikakva esencija niti sirce, a pogotovo ne konzervans, samo so, zejtin, i dobro uprziti sipati u zagrejane tegle. PRIJATNO. PIROT.
To onda nije ajvar.Probala sam jednom sa patlidzanom lazni ajvar i to je ocaj zivi.samo da se dobije na kolicini.Bolje jedna tegla prave stvari nego 10 laznih
To sa patlidzanom nije ajvar.To spremaju kada nema i kada je preskupa paprika i to se pojede u krugu porodice,uglavnom se ne sluzi gostima kako se ne bi brukali.
Beli luk se dodaje samo ako pravite ajvar od tzv vodnjjkavih paprika /duga bela,zupska rana,amanda ami/ a nikako kod kurtovske kapije kao vrhunske paprike za ajvar jer joj ubijate specificnu aromu pecenih paprika i to vise nije ajvar.Objavljeni recept je pravi recept juga Srbije.
Goran Prokuplje
To je to, NAJBOLJI RECEPT, Nema tu mnogo mudrolije samo PAPRIKA bez drugog povrća
Podelite komentar
A
Ima da se kupi. 680gr za 159din. Malo se uprži, prelije jajima i super je.
Podelite komentar
Juznjak
@A
Takav surogat sa parenom paprikom su pravili neki poljoprivredni kombinati koji su ubrzo prestali sa ovom muckalicom.Kako bi bilo jestivo mnogi pokusavaju da ga ucine jestivijim i ukusnijim dodavajuci mu jaja prilikom naknadnog uprzavanja,ali sve je to promasaj
Podelite komentar
Dr.
Papriku ne treba prati jer je oljustis, nikakva esencija niti sirce, a pogotovo ne konzervans, samo so, zejtin, i dobro uprziti sipati u zagrejane tegle. PRIJATNO. PIROT.
Podelite komentar
Pedja
Evo i ja...spakovao sam torbe odoh na halkidiki spremati zimnicu
Podelite komentar
Nena
Jos malo i krecemo sa proizvodnjom domaceg ajvara, najboljeg! Pozdrav iz Leskovca
Podelite komentar
Nije
Bez 4 kg patlidzana na 10 kg paprika ne valja.
Podelite komentar
Zorica
@Nije
Patlidžan se jedino stavlja u sirotinjski i jeftiniju verziju ajvara...
Podelite komentar
D88
@Nije
I onda dobije gorčinu. Ne,nikako!!!
Podelite komentar
Milos
@Nije
To je pindjur, a ne ajvar
Podelite komentar
Ne znam
@Nije
To onda nije ajvar.Probala sam jednom sa patlidzanom lazni ajvar i to je ocaj zivi.samo da se dobije na kolicini.Bolje jedna tegla prave stvari nego 10 laznih
Podelite komentar
Ax
@Nije
To onda nije ajvar. To je jedan drugi proizvod, a koji proguglaj pa ćeš saznati.
Podelite komentar
Cvele jug Srbije
@Nije
To sa patlidzanom nije ajvar.To spremaju kada nema i kada je preskupa paprika i to se pojede u krugu porodice,uglavnom se ne sluzi gostima kako se ne bi brukali.
Podelite komentar
D. M.
Između potrebno je i priprema negde vam se zagubio beli luk! Šta da radimo sa njim?
Podelite komentar
Cvele jug Srbije
@D. M.
Beli luk se dodaje samo ako pravite ajvar od tzv vodnjjkavih paprika /duga bela,zupska rana,amanda ami/ a nikako kod kurtovske kapije kao vrhunske paprike za ajvar jer joj ubijate specificnu aromu pecenih paprika i to vise nije ajvar.Objavljeni recept je pravi recept juga Srbije.
Podelite komentar
Butulah
2kg ljutih papričica! Bila bi premnogo i jedna da je zglavna ha ha
Podelite komentar