≫ 

Da li ljuštite krompir? Ako je vaš odgovor "da", onda je to najveća greška ikada!

 ≫ 

Definitivno ne treba ljuštiti krompir

Komentari

  • Krompir

    1. septembar 2019. | 20:18

    Mi jedemo krompir čim ga izvadimo iz zemlje,ne peremo ga.sve sa listom.

    Podelite komentar

  • Brk

    1. septembar 2019. | 18:49

    Ostavis koru i sa njom pojedes sve pesticide kojima je krompir tretiran...

    Podelite komentar

    • 1. septembar 2019. | 19:41

      Marija

      @Brk

      Misliš da pesticidi nisu ušli preko kore? Ili je za tebe kora krompira Kineski zid? Jedino mlade krompiriće ne ljuštim.

      Podelite komentar

  • Митар пфк

    1. septembar 2019. | 18:11

    Зависи од укуса !! Уз добро прање , гуљење није неопходно , лично за себе га негулим али већина људи ипак жели ...Свакако , од Господа Бога дарован , живио кромпир , а и кртола ...😁😁

    Podelite komentar

  • 🐴

    1. septembar 2019. | 16:52

    Ljuštim plavuše najradije

    Podelite komentar

  • Vukodlak

    1. septembar 2019. | 16:48

    Brate ,jedi kako god hoces, ali ne moj se proseravati.

    Podelite komentar

  • Pitanje

    1. septembar 2019. | 16:15

    A ko ga to pa ne ljusti?

    Podelite komentar

    • 1. septembar 2019. | 16:48

      Mara

      @Pitanje

      Ako je mlad onda svi

      Podelite komentar

  • Milan

    1. septembar 2019. | 15:25

    Ako vam je krompir najveca greska ikada onda zivite prilicno srecno

    Podelite komentar

  • rade

    1. septembar 2019. | 15:24

    U kori najvise ima pesticida i otrova.Zato se obavezno odstranjuje.Ali ovo se moze primeniti sam ako je uzgajan na 100 % organskoj proizvodnji bez icega vestackog i prskanje otrovima.Cak i tad ga treba dobro oprati u vrucoj vodi.Inace ovako obavezno se mora jer bi se u organizam nakupilo mnogo otrova i zdrlavlje bi se covekovo narusilo.

    Podelite komentar

  • Косингас

    1. septembar 2019. | 14:41

    А, шта ако је кромпир хемијски третиран? Сав отров се скупља управо у кори. Шта ћемо онда?

    Podelite komentar

    • 1. septembar 2019. | 15:29

      😎

      @Косингас

      Ne, ne tretira se hemiskim sredstvima sem deset puta otrovom protiv zlatice.

      Podelite komentar

  • Marko

    1. septembar 2019. | 14:37

    A i nemam vremena da kuvam krompir sa ljuskom sat vremena

    Podelite komentar

  • Kuvar

    1. septembar 2019. | 14:35

    Gledao sam emisije najpoznatijih kulinara i nigde ne videh da krompir spremaju a da ga ne oljušte. Čudi me da vi svaki dan objavite po neki debilan savet na razne teme.

    Podelite komentar

    • 1. septembar 2019. | 16:52

      Boža zemunac

      @Kuvar

      Bravo, tako je.

      Podelite komentar

  • Darko

    1. septembar 2019. | 14:22

    O čemu vi to? Ljuska sadrži alkaloid solanin poznatiji kao nervni otrov. Neka budala će vas stvarno poslušati i verovati da tako treba.

    Podelite komentar