Preukusne sicilijanske krofne koje su prava poslastica, a bez mnogo šećera

Prema rečima kulinarskih eksperata, "ciambelli" krofne su zadovoljstvo za jelo i pripremu

Komentari

  • iska

    12. septembar 2019. | 12:08

    Kuvajte u posudje Sole svi ce vise da vas cene ivole!

    Podelite komentar

  • zeljko

    12. septembar 2019. | 09:35

    Ja sam supruzi kupio na poklon serpu iz kolekcije Sole, ona je zadovoljna, ne sumnjam i da tiganj valja...

    Podelite komentar

  • sara

    12. septembar 2019. | 09:28

    Ja sam cula za taj Sole tiganj, nisam ga koristila, samo znam da je jako elegantan dizajn, pogledajte na Pro100healthy

    Podelite komentar

  • Dejan Vuckovic

    12. septembar 2019. | 09:21

    Nisam bas odusevljen ovim "preukusnim" krofnama koje plivaju u ulju i seceru. Treba ipak povesti malo racuna o kolicini. Mislim da ipak treba koristiti manje ulja a za to je najbolje koristiti neko posudje koje ne trazi mnogo ulja kao sto je sole posudje.

    Podelite komentar

  • Lenka

    11. septembar 2019. | 21:20

    Ima li ko kakav savet, za krofne, pošto meni nikad ne uspeju da budu mekane ko duša. I dešava mi se da kad ih przim da mi ulje prska na sve strane, neko je pomenuo u komentaru tiganj. Sole. Kakav je to tiganj.

    Podelite komentar

  • Milica

    11. septembar 2019. | 18:26

    160 g šećera na ovu količinu testa? Pa to nije normalno

    Podelite komentar

  • Marina

    11. septembar 2019. | 11:57

    7.5 cm ulja u posudu????? Pa to je ko friteza!

    Podelite komentar

    • 11. septembar 2019. | 18:40

      Sara

      @Marina

      Ja przim krofne u tiganju sole sa malo ulja.

      Podelite komentar