Kako su ćevapi osvojili Balkan i zašto su im Hrvati odolevali skoro 100 godina?

 ≫ 

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika Predator CG
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • Ena

    06. oktobar 2019 | 18:23

    Ovi cevapi u Srbiji i burek nisu ni prosli blizu Bosamskih cevapa i bureka.!

  • Gile

    06. oktobar 2019 | 17:56

    Nek priča ko šta hoće ali Leskovac je glavni svetski grad što se roštilja tiče. Na drugom mestu bez greške bih stavio najstariji Niški restoran, Nišljiska Mehana gde je roštilj vrhunski. Svakako, iz ove daljine kad ih vidim ovako lepi na slici, balci mi cure kao mom labradoru dok čeka jelo 😁

  • Predator CG

    06. oktobar 2019 | 17:24

    Čoveče odem u Megu kupim cevape još mi ispeku tamo na jazu kod budve najbolji