
Ovo je tajni sastojak koji vam je sve vreme nedostajao za savršeno pohovanu piletinu
≫
Da bi pohovana piletina bila krcava, fali vam tajni sastojak.
Ako želite da jedete najukusniju pohovanu piletinu, ali da izbegnete kalorije iz ulja, onda je sve što vam fali - majonez!
Nakon što ispohujete piletinu, svaki file blago premažite majonezom i postavite u pleh na pek papir.
Stavite piletinu u rernu i dobićete najukusniji file koji ste ikada probali!
Prijatno!
(Telegraf.rs)
Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).
Video: ONA SLAVI Dan za ljubav, emocije i žene koje nas inspirišu
Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.
Hrvoje
Kupujte Tomy Majonez ! 👍No 1
Podelite komentar
J...
Pa zar majonez nije kalorican???
Podelite komentar