≫ 

Ostale su vam makarone u frižideru? Nemojte ih bacati, napravite jednu od najukusnijih grčkih pita

 ≫ 

Grci imaju pite na sve moguće načine, a jedna od definitivno najkreativnijih je čuvena makaronopita, a samo ime vam govori šta je u pitanju...

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika FANTOM
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • dr Daniele Ganser

    10. novembar 2019 | 15:10

    Opasno je za naš organizam da podgrejavamo testeninu, pečurke, seler, jaja, krompir, picu itd. Ako želite zdravU ishranu onda gore navedene stvari nikad nesmete opet da ih podgrijavate, kuvate itd

  • FANTOM

    10. novembar 2019 | 14:30

    Meni ne može da se desi da nisam u stanju da pojedem kuvane makarone . Kako bre da ih ne pojedem kad u njih stavim feta sir, seckanu stešnjenu šunku, malo slaninice pa milerama a zatim to sve pomešan sa 4 izmućena jajeta i zapečem u rerni. Aman bre prste da poližeš, ostavite se improvizacija za pite jer pite mogu biti slane ( sir, krompir i zelje a burek je samo od mesa) ili slatke ( jabuka, višnja i tako dalje) . Ljudi ,od ovoga sam ogladneo, idem da izjedem punjene paprike sa pavlakom. Prijatno mi bilo, a vama?!