≫ 

Recept za banatski nedeljni ručak koji vas vraća u detinjstvo i u kuhinju vaše bake

 ≫ 

Autentične žene iz Banata znaju kako se sprema nedeljni ručak i to bez izuzetka

Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:

  • Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
  • Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
  • Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
  • Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
  • Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
  • Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
  • NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
Odgovor na komentar korisnika plavi safir
Ime je obavezno
E-mail adresa je obavezna
E-mail adresa nije ispravna
*otkucano <%commentCount%> od ukupno <% maxCommentCount %> karaktera
Komentar je obavezan

<% message.text %>

Komentari

  • sremac

    17. novembar 2019 | 12:34

    evo danasnji moj sremacki rucak ... zena mi isla po barenu slaninu u grad i kupila cevape (tovim u turnusu 180 svinja) pre toga je stavila piletinu za supu .. znaci pileca supa .cevapi i pomfrit iz kesice i mi smo rucali i moja supruga moze da odmori kao i ja sest dana radi sedmi odmaraj a i ona radi svaki dan

  • Ivica

    17. novembar 2019 | 11:40

    To se nekada jelo kada je bilo vremena,a sada samo nesto na brzinu i da znate "rinflajz"to je kuvno meso od junetne ;grudi,rebra i drugo junece meso a ne od pileta.

  • plavi safir

    17. novembar 2019 | 10:36

    Nek me ispravi neka Banaćanka ako grešim ali koliko ja znam Rinflajš (Rindfleisch) je teletina a ne pile