Recepti Komentari na "Recept za tradicionalnu božićnu česnicu od 5 sastojaka: Ne puštajte je da naraste previše" - Ona.rs Recept za tradicionalnu božićnu česnicu od 5 sastojaka: Ne puštajte je da naraste previše 06/01/20 | 18:02 ≫ 16:24 ‹ Pročitajte ceo tekst
mama mimi
pa ova cesnica se jede na Bozic a na Bozic se ne posti
Podelite komentar
Ja 2
@mama mimi
Pa i nije posna,cim idu jaja i mleko.Ne razumem.
Podelite komentar
Baby
@Slavko Muskarci danas bolje znaju u kuhinji nego devojke. U kvasac ide mlako mleko i malo secera da narastе. Kako jaje u kvasac,svasta
Podelite komentar
Milko
Zavisi iz kog kraja je ta tradicionalna česnica Znam da u sremu nije ista tradicija. Tradicionalna je od kora i oraha i preliva se sa medom.
Podelite komentar
Slavko
A kako praviti česnicu uz upotrebu 2 jajeta i 500 ml mleka ako je Božićni post. Ljudi vodite malo računa kada šaljete recepte.
Podelite komentar
FANTOM
@Slavko
A ti postiš na dan Božića? Ubijaš se jedući prasetinu uz posnu česnicu. Bre, bre Srbine na baterije ali ne alkalne.
Podelite komentar
VRS
@Slavko
Slavko, za vašu informaciju ova česnica se jede na Božić.
Podelite komentar
Sofronije
@Slavko
Za Vasu informaciju Bozicni post se zavrsava na Badnje vece.Bozic je prvi mrsni dan posle cetrdesetdnevnog posta ,a cesnica se mesi ujutro rano na Bozic tako da gospodine vi procitajte i pokusajte razumeti procitano pa onda komentarisite
Podelite komentar
Nele
@Slavko
Ti si bez mozga!
Podelite komentar
PECA
@Slavko
Po tebi i pečenica treba da bude posna?
Podelite komentar