Italijanski kuvari otkrivaju najčešću grešku koju pravimo kod pripremanja sosa za bolonjeze

Mislite da je recept za bolonjeze nikad jednostavniji, ali postoje određena pravila koja znaju samo Italijani

Komentari

  • Steeven

    17. januar 2020. | 20:08

    Sve to bih menjao za dobar gulaš s domaćim rezancima.

    Podelite komentar

  • Žabareli

    17. januar 2020. | 17:43

    Da li si ti ikada bi-o la u Italiji?

    Podelite komentar

  • Goksi

    17. januar 2020. | 17:08

    U Italiji nikad niko nije cuo za spagete Bolonjeze. To jd samo izmisljen naziv, smislen od Knorr proizvodjaca.

    Podelite komentar

    • 17. januar 2020. | 18:49

      simke

      @Goksi

      kako si ti decko GLUP ?!?!

      Podelite komentar

    • 20. januar 2020. | 12:28

      ccc

      @Goksi

      Woooow ... impresivno !

      Podelite komentar

  • AAA

    17. januar 2020. | 16:17

    Ne crveno vino vec BIJELO. Najveca greska je crveno vino. I treba to sve na laganoj vatri dugo kuhati.

    Podelite komentar

    • 17. januar 2020. | 17:35

      J

      @AAA

      Ti si sigurno rođena Italijanka? 😂😂😂

      Podelite komentar

  • Wtf

    17. januar 2020. | 15:46

    I malo crvenog vina se doda ..😊😊😊👏

    Podelite komentar