Ako se smatrate istinskim rodoljubom, onda ovo srpsko jelo obavezno morate znati da pripremate
Poštovani čitaoci,
Molimo vas da se pridržavate sledećih pravila za pisanje komentara:
- Neophodno je navesti ime i e-mail adresu u poljima označenim zvezdicom, s tim da je zabranjeno ostavljanje lažnih podataka.
- Komentari koji sadrže psovke, uvrede, pretnje i govor mržnje na nacionalnoj, verskoj, rasnoj osnovi ili povodom nečije seksualne opredeljenosti neće biti objavljeni.
- Prilikom pisanja komentara vodite računa o pravopisnim i gramatičkim pravilima.
- Tekst komentara ograničen je na 1500 karaktera.
- Nije dozvoljeno postavljanje linkova odnosno promovisanje drugih sajtova kroz komentare, te će takve poruke biti označene kao spam, poput niza komentara istovetne sadržine.
- Komentari u kojima nam skrećete pažnju na propuste u tekstovima neće biti objavljeni, ali će biti prosleđeni urednicima, kao i oni u kojima nam ukazujete na neku pojavu u društvu, ali koji zahtevaju proveru.
- NAPOMENA: Komentari koji budu objavljeni predstavljaju privatno mišljenje autora komentara, to jest nisu stavovi redakcije Ona.rs.
<% message.text %>
Tosic Vesela
Ta pita nije sa Stare planine pa i sire cula nikad nisam a imam dovoljno god.da bi bar jednom cula od svojih predaka, cak ni sastojci nisu pojedini postojali ako je starinska pita.Cuj kore (pakovanje),plavi paradajz biber hahaha
Podelite komentar
Lolita
Čobanska/pastirska pita je samo verzija britanske Shepard pie. Saberite se.
Podelite komentar