Specijalitet kuće: Recept koji ćete, sigurno napraviti još danas

 ≫ 
  • 9
Tost, topli sendviči Foto: Shutterstock

U vreme pandemije korona virusa rodila se još jedna veština kod mnogih ljudi – a to je kulinarsko umeće.

Oni koji su pre bili slabiji u ovoj veštini, sada briljiraju, a kreativnosti za nova jela nikada ne manjka.

Stoga vam i mi predlažemo jedan „specijalitet kuće“, koji je idealan za doručak ili večeru.

A šta bolje nego kombinacija prženica i tost sendviča?

Prvo umutite 3 jaja, dodajte pola kašičice aleve paprike, so i malo mirođije.

Svaki tost-hleb umočite u smesu i ređajte u podmazani pleh dok ne pokrijete površinu pleha.

Onda na svaku krišku hleba poređajte po jedno parče sire i salame, a po želji možete dodati i još neke sastojke.

Ponovo ređajte drugi red hleba, koji ćete takođe umočiti u smesu i prekriti površinu pleha, odnosno sir i salamu.

Začinite sa malo origana i izrenadajte još sira.

Zapecite u zagrejanoj rerni na 200 stepeni nekih 15-ak minuta.

Isecite i servirajte.

Prijatno!

Video: Srbi uče svet kako se pravi pica u izolaciji

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Video: Na Jeleninom TikTiku se okupilo preko 20.000 žena koje imaju strah od vožnje

Ona.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Najnovije iz rubrike Recepti

Komentari

  • Kiss

    29. mart 2020. | 14:25

    Pa ljudi to u kikindi ima po restoranima za dorucak,jos pre dve godine

    Podelite komentar

  • ja sam ja

    29. mart 2020. | 15:00

    Izbeci cemo koronu ali srcku sa ovakvom hranom sigurno necemo

    Podelite komentar

  • Uros

    29. mart 2020. | 15:35

    U toku je Uskrsnji post. A i da ne postim ovo ne bih pojeo jer je recept za holesterol i visok pritisak.

    Podelite komentar